Huwelijksfoto (30 aug. 2018)


Vandaag was er een huwelijk van een nog jong stel in het 10 km verderop gelegen Balung. Ik was ook uitgenodigd. Men is dol op formele foto’s, foto’s waarvoor wordt geposeerd. Elke bezoeker, of stel, wordt samen met het bruidspaar gefotografeerd; zoals gezegd, formele foto’s met weinig of geen spontaniteit.
Het was een eenvoudig huwelijk, men heeft het er niet breed. Daarom heb ik niet de formele “basofi” gedragen, maar een batikhemd met lange mouwen. Het is niet passend, om teveel op te vallen met de kledij.
Zo moest ik dus ook op de foto met het bruidspaar.


 

 

Categorieën: Dorpsleven, cultuur en Adat | Tags: | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: