Gevaarlijke slang bij huis gevangen (6 jan. 2021)


Zoektocht naar de slang

Vanavond rond 19.00 uur werd een slang waargenomen in mijn tuin, die zich naar mijn garage bij mijn huis kronkelde. Het was geen grote slang, lengte plm 1 meter, groen, maar wel van een gevaarlijke soort.
Meteen werd de garage met lange stokken doorzocht, en na een half uur zoeken werd de slang gevonden en ter plekke gedood. Er waren 3 man aan het zoeken, lichtelijk in paniek, vanwege het gevaar van de slang.
Slangen komen overal in Indonesie voor, ook de grote, zoals de cobra en de python. Zo nu en dan verschijnt er een foto in de pers, van een grote slang, die zich in huis, bv achter het plafond, schuil houdt. Een klopjacht volgt.

De betrokken slang


 

Categorieën: Dorpsleven, cultuur en Adat | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: