In Nederland (7 febr. 2017)


Ik was in Nederland van 4 februari tot 3 july 2017

Inmiddels ben ik al enige dagen in Nederland. Op dit moment kan ik niet meer melden dan dat het heel erg koud is in Nederland. Er staat een winterperiode voor de deur, is mij duidelijk geworden. En dan te bedenken, dat de desa-bewoners het al koud hebben, als het in de avond 27 C is. Hier loop ik de hele dag met muts en sjaal in huis, hoewel de kachel aanstaat. De koude houdt mij echter niet tegen om snel even naar de supermarkt te gaan en mij daar te vergapen aan het enorme aanbod daar. Zelfs in Surabaya heb ik geen supermarkt gezien met een dergelijk uitgebreid aanbod.
Zolang het zo koud is, zal ik niet veel de deur uitgaan; wat ik van plan was moet maar even wachten.
Ik ga ervan uit, dat als de winterkoude voorbij is, ik meer te melden heb.

Supermarkt Surabaya, komt in de buurt van een nederlandse supermarkt


 

Categorieën: Dorpsleven, cultuur en Adat | Tags: , | 1 reactie

Berichtnavigatie

Een gedachte over “In Nederland (7 febr. 2017)

  1. Ellen

    Fijne vakantie in Nederland

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: