Naar Nederland (1 mei 2015)


Ik was in Nederland van 3 mei tot 3 july 2015.

Na ruim 6 jaar in Indonesie gewoond te hebben, waarvan de laatste 2 jaar op Java, ga ik volgende week maandag weer (tijdelijk) naar Nederland. Ik zal er maximaal 3 maanden blijven. Ik neem mijn javaanse zoon mee.
Op welke wijze ik verslag  zal doen omtrent mijn verblijf in Nederland, weet ik nog niet. U zult in ieder geval iets horen.
Ik ben erg benieuwd, hoe mijn javaanse zoon, een echte desa-bewoner, een en ander zal ondergaan: de hectiek van de nederlandse samenleving, het totaal andere omgaan met elkaar, het andere eten. Trouwens, hetzelfde geldt ook voor mij, de rust en het reilen en zeilen in de desa nu kennende. Er zal veel veranderd zijn in Nederland.
Iemand met schrijverstalenten zou hier mooi over kunnen schrijven; die talenten heb ik niet, maar ik zal mijn best doen.
Als ik weer terug ben in Indonesie, pakken we de draad van de berichten uit de desa, gewoon weer op.


 

Categorieën: Dorpsleven, cultuur en Adat | Tags: , , | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: