Breaking news: Vannacht executies – 2 (17 jan. 2015)


22.30 uur Indonesische tijd

Zoals eerder vermeld, worden vannacht om 24.00 uur Indonesische tijd, 6 gevangenen geexecuteerd.
Er is onder andere op Metro TV en op TV One veel aandacht hiervoor. Veel rechtstreekse reportages over het verloop van de voorbereidingen. Zonet een reportage over de komst van 5 ambulances bij de gevangenis Nusa Kembangan (eiland aan de zuid-kust van midden Java), waar 5 gevangenen zullen worden geexecuteerd. En ook een reportage, hoe de opstelling van het vuurpeloton zal zijn.
Inmiddels zouden de gevangenen hun cellen hebben verlaten. Wat zich binnen in de gevangenis afspeelt, wordt niet op de TV vertoond.


 

Categorieën: Landelijk en politiek | Tags: , , | 2 reacties

Berichtnavigatie

2 gedachten over “Breaking news: Vannacht executies – 2 (17 jan. 2015)

 1. jokekrols

  Beste Paul.
  Laat ik me eerst voorstellen. Ik ben Wally. Ik ben een trouwe lezer van je blog. Elke ochtend met een kopje koffie lees ik met genoegen de nieuwtjes. Bij de 2 artikelen over de geexecuteerden, heb je vermeldt, dat Nusa Kembangan bij Jakarta ligt. Ik heb niet anders geweten, als dat het op een eiland ligt bij Cilacap, in het zuidwesten van Midden Java. Ongeveer 300 kilometer van Jakarta. Die gevangenis werd ook wel de Alcatraz van Indonesie genoemd.
  Ik hoop dat je het me niet kwalijk neemt dat ik je dit vermeld.
  Ik blijf je met plezier volgen.
  Vriendelijke groeten, Wally Krols.

  Like

  • Dag Wally Krols,

   Bedankt voor je mail. Leuk om te horen, dat mensen mijn blog met plezier lezen.
   Inderdaad, Nusa Kembangen is een eiland aan de zuid-kust van midden java. Ik zal het verbeteren.
   Vriendelijke groet, Paul

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: