Bericht uit Ubud (30 sept. 2022)


Inmiddels ben ik al enkele dagen in Ubud.
Er is weer leven in Ubud. De laatste keer, dat ik in Ubud was, was ongeveer een jaar geleden. Ubud was toen helemaal dood. In de Jl Monkey Forest en Jl Hanoman waren alle winkels en restaurants gesloten. In de avond was het er uitgestorven.
Nu echter is er weer leven, de restaurants en toko’s zijn weer open, en ook in de avond lopen er weer mensen op straat. Volgens de mensen, die ik gesproken heb, is het toerisme weer voor 50% op gang; het is weer gezellig in Ubud, maar nog niet zo massaal als vroeger. In de namiddag tot de avond zijn er wel grote verkeersopstoppingen / file’s in Ubud, dat was vroeger ook al zo.
Dus goede berichten uit Bali.

Jalan Monkey Forest

Categorieën: Bali | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: