Weer laptop beschikbaar (2 july 2022)


Mijn laptop is nog steeds in het service-centrum in Surabaya. Ik kreeg telefonisch te horen, dat niet in te schatten valt, wanneer de reparatie klaar is; het kan 2 – 5 maanden duren. Het is druk bij het service-centrum.

Ik heb echter absoluut geen zin, om een paar maanden zonder laptop door het leven te gaan; vandaar dat ik vandaag een nieuwe, eenvoudige laptop heb gekocht. Ik kan nu in elk geval weer berichten op mijn blog plaatsen.

Twee weken zonder laptop was zeer vervelend. Vroeger kon je nog wel uitwijken naar een internetcafe; zelfs in mijn desa was er eentje: paar computers op gammele, bamboe tafeltjes en maar wachten tot er weer even verbinding was. Tegenwoordig zijn er geen internet-cafe’s meer, iedereen heeft een mobieltje met internet.

Ik ga mij nu richten op aflevering 7 van “Uit het leven”.

Internet-cafe uit vervlogen tijden; in Ubud heb ik er vroeger uren doorgebracht


 

 

Categorieën: Diversen | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: