Op Bali (4 april 2019)


De komende 2 weken ben ik op Bali met mijn gezin. Een enkele oude kennis opzoeken. De meeste kennissen zijn inmiddels na een jarenlang verblijf op Bali, weer naar Nederland terug gegaan. Bij het ouder worden willen de meesten toch liever in Nederland zijn, vooral vanwege de medische zorg.
Zelf pieker ik er niet over om, als ik op leeftijd ben, weer naar Nederland te gaan. Ik heb vertrouwen in de dokters hier en wat nog belangrijker is, ik zal hier niet in een verpleegtehuis eindigen, maar temidden van hen, die mij lief zijn.
Ik weet nog niet, wat ik met de berichtgeving ga doen. Als ik iets te melden heb, dan zal ik het zeker doen.


 

Categorieën: Dorpsleven, cultuur en Adat | 2 reacties

Berichtnavigatie

2 gedachten over “Op Bali (4 april 2019)

 1. Willemien

  goede tijd op Bali.
  en dank voor de berichtgeving. ik volg het allemaal met veel interesse.

  Like

 2. Albert

  Veel plezier en quality-time. Er is ongetwijfeld veel te beleven op Bali en dus veel om over te bloggen 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: