Corona Nederland – Indonesie (3 okt. 2020)


Indonesie: 260 milj. inwoners, dagelijkse nieuwe besmettingen: plm 4000

Nederland: 17 milj. inwoners, dagelijkse nieuwe besmettingen: bijna 4000 (vandaag).

————————————————————————————————————–

Categorieën: Landelijk en politiek | 2 reacties

Berichtnavigatie

2 gedachten over “Corona Nederland – Indonesie (3 okt. 2020)

  1. Linda

    Ik lees uw berichten altijd met veel interesse en plezier. Ik vraag mij af waarom u het aantal Corona besmettingen in Indonesië vergelijkt met die in Nederland? Zeker is heel veel mis in Nederland, maar ik vrees dat het aantal besmettingen in Indonesië veel hoger ligt dan wordt getoond, met alle ellende vandien. Geen achterliggende gedachte, ik vraag het mij alleen af. Met hartelijke groet, Linda

    Like

    • Linda, het aantal besmettingen in indonesie zal zeker hoger zal zijn; ik had geen bedoelingen met de vergelijking, wilde alleen de aantallen tonen. Overigens zijn hier dezelfde problemen met de corona-bestrijding als in nederland: ongewilde grote groepen mensen, boetes bij niet hebben van een mond-masker, wanneer wel en niet een masker, reisbeperkingen, celebrities die zich niet aan de regels houden etc. Het probleem van ouderen, die vereenzamen, komt hier echter niet voor, omdat oude mensen hier bij hun kinderen wonen. Paul

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

<span>%d</span> bloggers liken dit: