Bedankt !


Hierbij wil ik iedereen bedanken voor de vele positieve reacties op mijn bericht, dat ik toch doorga met mijn blog. Het is prettig om te weten, dat het blog met plezier gelezen wordt. Zoals U ziet, is de oude opmaak van de site weer terug.
Het is momenteel rustig in de desa. Het lijkt wel, alsof iedereen in afwachting is van het regenseizoen, dat nu elke dag kan beginnen. Rond het middaguur is het erg heet, zoals eerder al gemeld; deze hitte is een voorbode van de komende regen, zo heeft men mij verteld. De rijst kan pas worden geplant, als er regen is, nu is het nog te droog.

Het centrum van mijn desa


 

Categorieën: Dorpsleven, cultuur en Adat | 2 reacties

Berichtnavigatie

2 gedachten over “Bedankt !

 1. willemien

  ook ik ben blij dat u doorgaat met het blog.

  Like

 2. Ineke Raas

  Beter laat dan ……… Fijn dat je verder gaat met je blog Paul.
  Groet, Ineke

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: